در مورد فی..بروم خیلی ها سوال پرسیده بودن.... تصمیم گرفتم تو این پست و پست های بعدی در موردش بنویسم.......
اولش چیزایی که از سایت ها پیدا کردمو مینویسم و بعدا از تجربه خودم مینویسم..... امیدوارم به دردتون بخوره
یکی دیگر از اختلالات شایع در خانمها ابتلا به انواع فیبروم است. فیبروم تودهای است که در بافتهای رحم بهدلیل تجمع سلولهای الیاف محکم بافت همبند در رحم بهوجود میآید و بروز آن در رحم اختلالهایی را برای زنان و خانمهای جوان ایجاد میکند. گاهی ممکن است تجمع سلولهای عضلانی صاف جداره رحم نیز منجر به بروز فیبروم در رحم شود که در اصطلاح به آن «میوم» گفته میشود. اندازه فیبروم و میوم در افراد مختلف متفاوت است و از چند میلی متر تا چند سانتی متر در رحم دیده میشود. درمانگران طب سنتی ایران عفونتهای رحمی را یکی از شایعترین عوامل بهوجود آمدن فیبرومها میدانند و معتقدند که این عفونتها با تحریک بافت رحم در نهایت منجر به بروز فیبروم و میوم در بدن میشود.
علل ایجاد فیبروم های رحمی و تدابیر پیشگیری:
فیبرومها و بافتهای تشکیلدهنده آنها بهطور کلی در 3 ناحیه رحم قرار میگیرند؛ گروهی از آنها زیر صفاق رحم قرار میگیرند و بهاصطلاح بیرون از رحم جای دارند. گروهی از آنها درون بافت رحم جای دارند و برخی از آنها در بافت میانی رحم بهوجود میآیند که برخی از آنها با کمک شیوههای درمانی طب سنتی قابل درمان است و برخی از آنها نیاز به شیوههای دیگر درمانی از قبیل درمانهای مدرن دارد اما طب سنتی ایران میتواند فیبرومهایی که در بافت میانی رحم جای گرفته است را با کمک داروهای گیاهی خود به مرور کوچک کرده و آنها را در مدت زمان 3 تا 6 ماه بهطور کامل از بین برد.
درمانگران طب سنتی عوامل مختلفی را در بروز فیبروم و میوم موثر میدانند. یکی از مهمترین این عوامل که امروزه در جوامع بشری زیاد دیده میشود، استرس و فشارهای عصبی ناشی از برنامههای روزانه زندگی است. به اعتقاد این درمانگران زندگی در محیط سرشار از استرس و فشارهای عصبی بهدلیل تاثیراتی که روی رشتههای عصبی سمپاتیک و پاراسمپاتیک میگذارد موجب تحریک عضلات صاف رحم شده و با انقباض آنها منجر به تولید تودهها و بافت عضلانی یا فیبروم شود. بنابراین پرهیز از قرار گرفتن در محیطهای پرتنش و پر استرس نیز، هم برای پیشگیری و هم برای درمان بیماران مبتلا به فیبروم بسیار مفید است.